Uit mijn leven weggerukt, Wahya

Gisterenochtend is mijn 2e schaduw uit ons leven en hart weggerukt.
Zeer onverwachts en snel is ze overleden. Wahya 💖….. nog net geen 9 jaar geworden dus voor een Belg nog net een puber. Veeel te jong en nog vol van energie.
T/m Zondagmorgen nog volop in de weer en nu is ze er niet meer….. wat een gat 💔 laat je achter meid.

Dit schrijft Marcel over zijn meisje, ik kan er nauwelijks iets aan toevoegen. Veel te kort inderdaad, geen kans om samen nog meer herinneringen op te bouwen. Onvoorstelbaar, de wereld stond even stil toen Marcel mij direct informeerde. Het is niet te bevatten. Het ene moment is ze nog volop in actie en een dag later …
De troost dat haar grote vriendin Sil (Vedra) en baasje Marcel bij haar waren toen ze stierf, de prachtige herinneringen van mooie wandelingen in de bergen, in de duinen, het samen rennen over het behendigheidsveld moeten helpen om dit verlies een plaatsje te geven maar nu is er alleen maar intens verdriet.
Marcel en Nelleke, wat heeft ze heerlijk leven bij jullie gehad, de vrolijke, guitige dame Wahya had het niet beter kunnen treffen.
Heel veel sterkte 😘 

18 thoughts on “Uit mijn leven weggerukt, Wahya”

 1. Met het bekijken van alle fotos gisteravond werd weer eens duidelijk dat ik zoooo voor die ogen gevallen ben. Die stralen zoveel trouw, liefde, aanhankelijkheid, vertrouwen, ondeugendheid en zachtheid uit. Wat was je toch een ongelofelijke heerlijke hond/maatje.
  Altijd even achterom kijken of ze me nog zag en als dat niet was, snel een sprintje trekken zodat ze zich weer in de buurt voelde.
  En ze luisterde naar alle (lief bedoelde) bijnamen zoals deugeniet, tuig, dikbil (door dr spieren), druktemaker, kleine (ze was de jongste) en vooral naar Wahya.
  Zoals Wahya onvoorwaardelijke liefde gaf, zo ook geef jij anne-marie je onvoorwaardelijke steun! Echt superbedankt daarvoor.

  Wahya hebben we net voor het laatst gezien en vastgehouden. Nog n paar kussen op haar bol en nu proberen om haar echt los te laten. Dit voelt echt als weggerukt en die open wond heeft nog wel n tijd nodig om te helen.
  Dag scheet van me

  1. mijn ouwetje verliezen is verdrietig maar dit snijd overal dwars door heen, dit is echt pijn. Ze heeft een tekort maar prachtig leven bij jullie gehad. Schrale troost, ik weet het.

 2. Marcel en nelleke heel veel sterkte met het plotseling overlijden van wahya veel te vroeg gecontroleerd.
  Dag lieve wehya

 3. Onvoorstelbaar, niet te bevatten. Geen woorden voor. Nelleke en Marcel heel veel sterkte met dit grote verlies. We denken aan jullie.

 4. Oooh wat erg én wat herkenbaar, een regelrechte trauma, heel veel sterkte met dit zo onverwachte verlies van jullie lieve Wahya, haar onvoorwaardelijke liefde zit voor altijd in jullie hart.

  Anne-marie en Ruud, ook jullie sterkte met dit plotselinge verlies van weer een lief Belgje!

 5. Heel veel sterkte voor jullie, zo’n plotseling en groot verlies.

  Probeer terug te denken aan de heerlijke, lieve en fantastische jaren die jullie met deze schat hebben gehad.. Of het veel steun geeft, ik weet het niet. Ze zal altijd met jullie zijn.

 6. Daar schrik ik echt van. Zo jong nog. Woorden schieten te kort. Gecondoleerd en heel veel sterkte Marcel en Nelleke.

 7. O, wat erg zeg. Zo jongen zo plotseling. Gelukkig hebben jullie mooie herinneringen, maar het gat en gemis blijft. Veel sterkte.
  Marianne

Geef een reactie