Verjaardag

Vandaag worden onze tovenaars en hun zusjes (de heksjes) 5 jaar. Ik kan me het nog goed herinneren hoe lief Xadé met haar pups was, hoe heerlijk relaxed ze bezig was en dat het leek alsof Wizard precies wist dat het zijn kids waren. Normaal vond hij pups pas leuk vanaf een week of zes en nu was hij vanaf de geboorte nieuwsgierig. En nu, nu zijn ze net zo groot als papa en hebben al veel avonturen mee gemaakt 😎
Ygritte (Milou) woont alweer 2 jaar bij Emyr (King) en heeft het heerlijk daar en heeft al veel reisjes gemaakt samen met haar baasjes. Morgane (Izzy) geniet van alle aandacht, thuis en op kantoor waar ze vaak te vinden is.
Raven is ondertussen verhuisd naar een leuk stekkie aan zee 🐟 Myrddin (Ramses) heeft het nog steeds druk met Zappa en de katten en houdt zijn baasje goed bezig.
Jafar (Djaffie) vermaakt zich prima met zijn kleine vriendje Woody en oom Xoran. Thorin zijn baasje is een soort van “met pensioen” en Thorin probeert hem bezig te houden en hij heeft nog steeds zijn favoriete koele plekje in de tuin, dat heeft hij als pup al gekozen en houdt het goed in ere 🌞
Gwion zijn roedel is weer wat groter geworden toen zijn baasje ging samenwonen en kleiner toen zijn dikke vriend Tycoon stierf. Gwion vindt het daar fantastisch en geniet van de “views”.
Hele fijne verjaardag en weer een fantastisch nieuw levensjaar 😘

16 thoughts on “Verjaardag”

 1. Nou moe! Ben de afgelopen maanden zó met de leeftijd van Gwion bezig (Gwion wordt vijf, Gwion wordt vijf, Gwion wordt vijf), komt door het wegvallen van Tycoon denk ik, dat ik al zo veel “vijf” gezegd heb, dat ik vorige week ineens dacht dat ie zes werd.
  Hahaha…. Gwion wordt vandaag een jaar jonger. 🙂 Ik blij!
  Gefeliciteerd ook en dikke knuffels voor alle broertjes en zusjes. Fijne dag!

 2. Van harte gefeliciteerd!
  Prachtig om te lezen hoe iedere hond zijn/haar eigen mooie plekje heeft getoverd.

 3. Alle heksjes en tovenaars van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag!
  Ons vrouwtje en baasje vinden dat wij ook we af en toe wel een heksje of tovenaartje zijn !!
  Hebben j.l. zaterdag bezoek gehad van Anne Marie en Ruud in ons nieuwe huis en waren door het dolle heen ! Wat een ontvangst gaven wij hen !!
  Allemaal een fijne verjaardag gewenst en niet teveel snoepen hoor !! ( Doen wij ook nooit!!)

 4. Aan al deze mooie honden die vandaag vijf jaar worden een gezellige verjaardag gewenst met een wandeling en …. een flink stukje geroosterde kip !!!!!

 5. Alle broertjes en zusjes van Izzy van harte gefeliciteerd. Laat je maar goed verwennen.

Geef een reactie