Vladik Razou de Conte de Fée

Vanmorgen om 10.45 uur hebben wij met ongelooflijk veel verdriet onze liefste, trouwste en grootste vriend op deze aarde en tevens de meest aanwezige tweede schaduw van Martin moeten laten inslapen.

Eind vorige week begon hij wat probleempjes te vertonen met de linker voorpoot en dat werd elke dag wat slechter.

Naar de dierenarts –  woensdag foto gemaakt – uitslag: zeer agressieve vorm van botkanker aan de ellepijp vlak boven het polsgewricht. Niets meer aan te doen !

Dan moet er in het belang van de hond een heel moeilijke keuze gemaakt worden en voor ons heeft dat altijd betekend dat dat ook “houden van je hond “is.

Wij mochten hem 2 jaar geleden op 8 jarige leeftijd als broertje van Vega verwelkomen. Was sterk vermagerd en heel stressvol.

Wij mogen best zeggen dat hij zowel van binnen als van buiten een prachtige hond is geworden en wij er een ontzettend goede vriend aan hebben gehad die wij graag nog enkele jaren hadden willen houden en naar ons toe elke dag zijn “dankbaarheid” toonde.

Het doet ons verschrikkelijk veel verdriet dat hij zo plotseling uit ons dagelijks leven  is weggerukt en zullen nu verder gaan met zijn zus Vega die nu veel aandacht nodig heeft want zij weet zo te zien niet helemaal goed wat er is gebeurd. 

Hopelijk wacht onze grootste, liefste en trouwste vriend ergens hierboven ook op ons !!

Martin, Gerry en Vega

22 thoughts on “Vladik Razou de Conte de Fée”

 1. Martin en Gerry, woorden te weinig om te vertellen hoe geweldig jullie Vladik hebben ontvangen en hoe vanaf de eerste seconde de liefde van beide kanten er was en van Vladik vooral voor Martin zo enorm. Vladik voelde meteen hoe welkom hij was.
  Dank uit het diepste van mijn hart. Veel te kort, maar heel intens en vooral heel bijzonder. Heel veel sterkte en ik weet zeker dat hij jullie nooit vergeet en op jullie wacht.

  1. Heel veel sterkte. Vooral het niet verwachte afscheid is moeilijk. Hij
   heeft nog 2 prachtige jaren bij jullie mogen doorbrengen. Ze blijven voor altijd in je hart

 2. wat verschrikkelijk om mee te maken en zon moeilijke keuze te moeten maken. Bijna geen tijd om ‘normaal’ afscheid te kunnen nemen.
  Hij heeft in ieder geval een geweldig mooie en goede tijd bij jullie gehad, hou die mooie momenten voor ogen.

  veel sterkte de komende tijd en het is normaal dat dit n heel tijdje gaat duren. Na 1 maand mis ik onze Wahya ook nog iedere dag en dit haalt die wond ook weer open.
  Geef Vega maar n extra knuffel van haar zus Vedra(Sil) en mij

 3. Wat een plotselinge keuze die je dan moet maken.
  Maar wat je al schrijft, dat is ook “liefde” voor je beste maatje.
  Heel veel sterkte voor jullie allen.

 4. Heel veel sterkte met het verlies van Vladik. Hij heeft het geluk gehad in jullie leven te komen en jullie in dat van hem, hopelijk brengen de mooie herinneringen aan hem troost in jullie verdriet.

  1. Lieve pap en mam
   Wat zijn we ongelooflijk verdrietig dat jullie Vladik niet langer konden laten genieten van zijn leven bij jullie. Wat hebben we van hem genoten en wat zal hij gemist worden. Hij leert nu vast van Diesel hoe ze de treinen moeten opjagen ❤️

 5. Wat een verdriet én wat doet het pijn om je maatje zo snel en zo onverwacht te moeten missen, gaat tijd kosten om dit verlies een plekje te geven maar in jullie hart zit hij voor altijd.
  Heel veel sterkte met het verlies van jullie lieve Vladik.

 6. Wat een groot verlies, maar wat heeft Vladik een mooie tijd bij jullie gehad. Dank daar voor en heel veel sterkte gewenst.

 7. Met Vladik en Vega hebben jullie en ook zij beiden een heerlijke tijd gehad. Je zou willen dat het heel lang verder gaat.
  De beslissing om hem niet te laten lijden heeft jullie tot een snel besluit gedwongen. Wat ontzettend dapper om tot die stap te komen. Alle lof. Kijk terug op de fijne en fantastische tijd die hij bij jullie heeft gehad en wees daar ook een beetje trots op. Die hebben jullie met veel liefde gegeven aan beide V-tjes.
  Veel sterkte voor de komende tijd.

 8. Ach wat ontzettend droevig dat jullie hem zo plotseling moesten laten gaan. Gecondoleerd met het verlies van deze fantastische hond!

 9. He Vlad, ooit waren wij studiegenoten bij Idefix in Riel. Ik bleef ieder jaar zitten (hetgeen bij sommige examenonderdelen goed is) en jij fladderde door alle exames heen. Na de les gingen we altijd een uur wandelen. We hebben kilometers in elkaars nek gehangen.
  Daarna werd alles anders. We hebben het niet altijd voor het kiezen. Gelukkig laatste jaren in een nieuw nest. Jij was mijn stoere broer.
  Rust zacht!
  Ginza.

 10. Lieve allemaal !
  Hartelijk bedankt voor jullie meelevende en soms ontroerende reacties. Ons verdriet nemen ze niet weg maar wel ondersteunen ze ons met jullie begrip dat wij de juiste beslissing voor Vladik genomen hebben.
  Wij hadden al een vakantie geboekt in de Ardennen met Vega en Vladik. Na rijp beraad hebben wij besloten om toch weg te gaan – mede vanwege Vega, die afleiding moet hebben, net als wij trouwens.
  Het verdriet nemen wij toch wel mee, maar thuis blijf je overal herinnerd worden aan Vladik en dat doet heel erg zeer.
  Nogmaals dank voor het meeleven met het heengaan van onze onvoorwaardelijke trouwe Vladik, wat al onze Tervuerense herdertjes trouwens waren en Vega nog is:
  ONVOORWAARDELIJK TROUW !!
  Vega, Gerry & Martin

Geef een reactie