Yuka

Yamai, voor iedereen beter bekend als Yuka, is niet meer op deze wereld. Helaas moesten zijn baasjes het besluit nemen om afscheid te nemen. Nadat eerder een tumor in de maag was gezien en er nog wat hoop was dat er misschien een operatie mogelijk zou zijn werd een CT scan gedaan maar helaas waren metastasen in de lever en al in sommige lymfklieren en om Yuka verder lijden te besparen hebben ze dapper voor Yuka gekozen en hem laten slapen.
Eerst bijna drie jaar bij een ander gezin gewoond, is hij ruim vier jaar geleden als herplaatser bij Mirjam en Toon gekomen en heeft daar een heerlijk leven gehad. Zijn passie voor water, zwemmen, maar ook rennen en met zijn bal spelen heeft hij naar hartelust kunnen waarmaken.
Zo intens verdrietig dat het veel te snel over is. Yuka, een geweldig lieve hond 💖, dol op kinderen en andere honden, genietend van iedereen die hem maar wilde aaien, dol op zijn baasjes. Die nog zoveel liefde te geven hadden maar dit helaas nu met mooie herinneringen moeten doen.
Mirjam en Toon, dank jullie wel voor de liefde en het plezier wat er af spatte voor Yuka. Heel veel sterkte 😘

Yuka in vogelvlucht https://www.decontedefee.nl/nl/videos/

15 thoughts on “Yuka”

 1. Onvoorstelbaar die k ziekte. Oneerlijk en veel te jong. Heel veel sterkte Toon en Mirjam

 2. Feel veel sterkte. Denk vooral aan het geluk en liefde die jullie hem gegeven hebben en er onwaarschijnlijk veel terug gekregen hebben.

 3. Bedankt allemaal voor jullie lieve woorden. Wij gaan Yuka missen, hij was een fijne lieve allemansvriend.
  Anne Marie bedankt voor al je hulp als je kan sta je klaar dankjewel
  Groetjes Toon, Mirjam en Ryco

 4. Ahh wat een verdrietig nieuws!
  Toon en Mirjam gecondoleerd met het verlies! Wat zijn wij blij dat jullie Yuka zo goed en lief op hebben gevangen nadat dat bij ons heel verdrietig niet meer mogelijk was.

  Ruud en Anne-Marie jullie ook gecondoleerd natuurlijk we weten dat Yuka een speciaal plekje in jullie harten had.

Laat een reactie achter