Zee en strand

Onze jongste moest natuurlijk ook kennis maken met het prachtige Nederlandse strand en de zee. We hadden geen betere dag kunnen kiezen, prachtig wandelweer, een strand wat gereserveerd leek voor ons, zo rustig. Zon, zee en zand, wat regen en vrolijke Belgjes. Tali heeft genoten, samen met haar broertje Bodhi en zusje Wicked, maar ook papa Wizard, Flame en Vici waren van de partij.

Een fantastische dag, vrolijk gezelschap waarvan sommige toch wel wat natte sokken hadden 🙂 , heerlijke lunch, maar vooral een heerlijk stel Tervueren-tjes die enorm veel plezier hadden.

21 thoughts on “Zee en strand”

  1. Het was super gezellig. Goed gezelschap, lekkere lunch enne hele blije hondjes. Wat wil je nog meer.

  2. Het was een heerlijke dag! Prachtig weer, verlaten strand waar de hondjes heerlijk konden rennen en spelen, goede lunch én leuk gezelschap. Baasjes & hondjes blij!

    1
  3. Zo mooi om jong en senior in harmonie met elkaar te zien spelen en rennen. Dit was een dag om te koesteren, met prachtig weer, goed gezelschap, overheerlijke lunch en een geweldige club Belgjes!

    1. Binnenkort komen Tali en ik weer even op de koffie, ze is zo snel groot, nog even puppie gevoel

  4. Wat een feestelijke dag moet dat geweest zijn, vooral voor de Belgjes maar ook voor hun personeel!!! Genieten, mochten jullie nog eens gaan wil VAYA, en ik ook, graag mee.

    1

Geef een reactie