Zomer van Red Blaze

Hierbij zomerfoto’s van Boaz (Red Blaze). Hij heeft een heerlijke zomer achter de rug.We hebben weer verschillende logees gehad waarmee hij leuk heeft kunnen spelen.
Ook zijn we op vakantie geweest naar de Ardennen. We stonden ’s ochtends erg vroeg op om te kunnen wandelen voordat het warm werd. Boaz genoot van de afwisselende wandelingen en de vele riviertjes op de routes. In de middag was het te warm voor hem om nog iets te doen. We hebben veel tijd doorgebracht in, op en om de rivier de Semois die langs de camping liep. De overkant van de Semois lag de hele dag in de schaduw. Voor ons wat frisjes, maar voor Boaz was het daar goed vertoeven. 
Thuis zijn we ook een aantal keer het water op gegaan. We hebben het geluk dat Boaz dit helemaal prima vindt en net zo lekker om zich heen kijkt als dat wij doen 🙂 Genieten dus!!
Jammer dat de dagen nu alweer zo kort worden. Nog even en we zullen onze zwerftochten door de bossen ’s avonds weer moeten missen…Hopelijk heeft de herfst nog veel mooie dagen voor ons in petto. 
Jammer dat een doe-dag niet gaat met corona. Het is altijd genieten om zoveel mooie, blije honden bij elkaar te zien. En superleuk om nieuwe dingen te doen en te ontdekken. Hopelijk wordt 2021 weer wat normaler…
https://photos.google.com/share/AF1QipOQcXvQ1JCLQkaRsCadcM0fL3dkzJl0IdS4S2eba2GYK74QyYLKFaa_q0HcyQSiFA?key=cXQ3N3dQYm1yb2VaSER0cTI0Y2J1TG1wb0VtZWlR


Groetjes en een knuffel aan alle honden daar 🙂
Ruben en Jonna

5 thoughts on “Zomer van Red Blaze”

Geef een antwoord