Warning! This page is only available in the dutch language.

Timootje

Bijna 12 jaar heeft Timo (Ultimo) deel uit gemaakt van het leven van Angelique. Altijd samen met de andere honden, dol op de dagelijkse wandelingen, lekker rommelen in de tuin en heerlijk bankhangen. Dit had nog jaren mogen duren maar helaas speelde zijn gezondheid hem parten de laatste maanden, was er toch weer goede hoop omdat zijn blaastumor reageerde op de behandeling maar heeft een infectie aan de huid hem zo verzwakt dat Angelique hem dinsdag heeft laten gaan. 
Intens verdrietig. Houd de mooie tijden die jullie samen hadden vast in je herinneringen. Heel veel sterkte.

X-nest jarig

Vandaag is het X-nest jarig. Bijgevoegde plaatjes zijn alweer van negen jaar terug.
Hopelijk volgt er weer een prachtig jaar met leuke wandelingen, heerlijke hapjes en natuurlijk ook veel knuffelmomentjes. En uiteraard deze mooie momenten vastleggen en doorsturen zodat wij allemaal kunnen mee genieten.
Fijne verjaardag X-jes en knuffel van jullie zusje, onze clown, Xadé.

VZH

De zusjes Scarlet en Flame hebben het VZH examen met goed gevolg afgelegd.
Na een week met veel regen en sneeuw troffen we het gisteren met het weer. Droog en beetje zon was een goed begin, het veld stond nog wel behoorlijk blank maar onze stoere binkies hebben geen problemen met wat nat aan de buik. En bleven keurig liggen terwijl een andere hond het volgprogramma liep. Natuurlijk is er ruimte voor verbetering qua volgen maar ook dat ging prima. Dus door naar ronde twee waarbij gekeken wordt hoe de hond zich gedraagt in het verkeer, ingesloten te worden door een groep mensen, vastligt (geleider uit zicht) terwijl er mensen en honden passeren. De hond moet dan onverschillig blijven. Ook al die oefeningen werden door bede dames keurig volbracht. Het VZH diploma is verplicht als je bijv verder wil in reddingshondenwerk of speuren op wedstrijdniveau. Voor ons was het gewoon een leuke nieuwe training en mooi om naar een examen toe te werken.
Uiteraard weten we heus wel dat de zusjes Scarlet en Flame fijne, sociale dames zijn, die heel goed luisteren en graag willen werken, maar toch altijd leuk om dit bevestigd te krijgen.

2

Dromers jarig

Drie jaar geleden dat ons Dream Team is geboren. Van de ene horen we meer dan van de anderen maar dat betekent niet dat we niet aan ze denken. Hopelijk komen er weer wat recente foto’s van onze dromers, erg benieuwd hoe volwassen ze aan het worden zijn.
Natuurlijk wensen we Ryco (Dutch), Alpha (Walker), Lando (Its), Chaser, Dunya (Like), Rashmi (Sweet), Shira (Girl), Yentl (Lucid) en hun baasjes een extra leuke dag en weer een fantastisch volgend jaar met leuke wandelingen, trainingen en vooral genieten samen.

https://www.decontedefee.nl/nl/videos/

Bezigheden Red Blaze

Hierbij foto’s van een aantal van de bezigheden van Red Blaze (Boaz) van de afgelopen periode. Ik zie een Boaz die geniet van het leven, een volleerd kampeerder is geworden en goed bevriend is met twee- en viervoeters.
Bedankt voor de leuke foto’s (meer foto’s, klik hier Boaz )en dat we zo mogen meegenieten.

1

Qwenny

Dit weekeinde hebben de baasjes afscheid moeten nemen van Qwenny (Meli). Nadat ze vorig jaar geopereerd was aan een tumor en de artsen haar eigenlijk geen kans gaven heeft ze door de prima zorg en aandacht van haar familie toch ruim een half jaar nog een heerlijk leven gehad. Nog fijne wandelingen gemaakt, heel veel geknuffeld en liefde gehad. Verdrietig maar zoals Hans al aangaf was Meli een geweldige hond en huisgenoot. En hebben ze samen een mooi lang leven gehad.

Ik ben erg blij dat ik haar recent nog heb gezien en kunnen knuffelen. Zo bijzonder om een pup die je geboren hebt zien worden ook als senior te mogen ervaren. Hans, Pia, kids, heel veel sterkte. Meli, prachtige dochter van Jarah wordt zeker niet vergeten.

Al zes jaar

Al zes jaar mogen we genieten van onze Scarlet en ook veel van Flame en horen we regelmatig van Indian (Duke), Sky (Xayen), Blaze (Boaz), ook dit jaar geen berichten helaas van Devil. Hopelijk hebben jullie allemaal weer mooie momenten beleefd en gaan er nog veel meer krijgen met jullie rooie rakkers. En hopelijk laten jullie ons ook weer digitaal meegenieten.
Maak van iedere dag een feestje en niet alleen vandaag. Knuffel voor mijn “puppy’s”. Nog even een herinnering delen 🙂 van de wandeling alweer zo lang geleden.

Speeltjes

Suzanne op bezoek, dat betekent gefröbel 🙂 Gezellig samen aan de keukentafel, Suus moest nodig een aantal speeltjes repareren en ik wilde graag even weer wat bijleren. Dus samen aan de slag. En zie de opbrengst. Hondjes weer blij 🙂

15 jaar plus

Vandaag worden Phantom (Kaj) en Pasco 15 jaar en 3 maanden. Wat een prachtige leeftijd. Beide heren worden wel wat strammer maar ze gaan nog steeds prima en zien er geweldig uit. Iedere maand, week, dag is een cadeautje. Dikke knuffel jongens 🙂

Dank aan de baasjes voor de foto’s van Phantom en Pasco van enkele dagen geleden