Warning! This page is only available in the dutch language.

Geslaagd

Lucid Dream (Yentl) is in november al geslaagd voor de jonge honden gehoorzaamheidscursus maar vanwege covid lag alles even stil. Nu zijn ze weer begonnen met de volgende cursus.
Proficiat Yentl en Ingrid, goed bezig. Veel plezier met het vervolg.

Perez

Perez (Pelle), deze grote lieverd, want was het toch een schat van een hond, is gisteren liefdevol in de armen van zijn baasje ingeslapen. Hij had al een tijdje dat zijn achterhand niet meer kon wat zijn koppie wilde en nu liet ook zijn koppie hem in de steek. Een verdrietig en moeilijk besluit maar helaas hebben we onze hondjes niet voor altijd. Overal waar zijn baasje was zag je Pelle, het zal stil en leeg zijn zonder hem.
Kristel, ik weet zeker dat hij je dankbaar is dat je voor hem gekozen hebt, als pup, om te kunnen blijven na de scheiding en ook nu weer.
Heel veel sterkte en de herinneringen kan niemand je afnemen.

Helaas

Vandaag de dracht-echo gehad bij Scarlet. Helaas is Scarlet niet drachtig. We zijn verdrietig en vinden het erg jammer dat we zoveel mensen moeten teleurstellen.
Wat de toekomst brengt zullen we gaan zien, eerst dit nieuws maar laten bezinken en lekker blijven werken met Scarlet.

X-nest

Vandaag wordt het X-nest zeven jaar. Xadé, Xenzi, Xiva, Xavi, Xeno, Xemm, Xoran, Xepp, Ximba en Xando. Onvoorstelbaar rap zijn de jaren voorbij gevlogen.
Voor alle baasjes, geniet van je X-je en hopelijk volgt er weer een prachtig jaar met leuke wandelingen, heerlijke hapjes en natuurlijk ook veel knuffelmomentjes. En uiteraard deze mooie momenten vastleggen en doorsturen zodat wij allemaal kunnen mee genieten.
Fijne verjaardag X-jes en knuffel van jullie zusje, onze clown, Xadé en mama Phoenix (die nu echt wel een senior is).

Dream Team party

Wat zou het leuk zijn geweest als we dan nu op de eerste verjaardag een reünie hadden kunnen doen. De eerste geplande kon helaas niet omdat juist enkele dagen voor de wandeling de lockdown in ging en nu nog steeds mogen we geen groepsactiviteit doen. Zo balen!
Neemt niet weg dat we uiteraard alle pubers en hun baasjes een fijne eerste verjaardag wensen. En we genieten van alle berichtjes en foto’s die we gekregen hebben de afgelopen tijd. Hopelijk kunnen we toch binnenkort weer wat met ons Dream Team gezamenlijk ondernemen. Geniet van jullie prachtige pubers.

Dream Team puppy party

Omega

Prachtige 14 jaren. Omega beter bekend als Omi, is gisteren gestorven. Altijd aanwezig op onze kennel-wandelingen, deed altijd mee bij onze Doe-dagen. Een bekend smoeltje voor velen.
Van pup af aan was ze in het kielzog van Bert, ze betekende enorm veel voor hem, hielp hem door moeilijke tijden, was zijn hulphond, trainingsmaatje, steun en toeverlaat. Maar ze kreeg door ook alle liefde voor terug, alle aandacht en tijd was voor Omi.
Omi had zo haar ouderdomsklachten, ging strammer en moeizamer maar ze genoot nog steeds. Tot helaas de laatste weken, het moeizaam gaan werd slepen en ze had moeite met alles. En als goede baas heeft Bert gemerkt dat Omi wilde slapen en zo niet verder kon.
We hadden ze nog zo graag haar verjaardag, die over enkele weken is, samen gegund en dat Omi en Bert nog een tijd van elkaars gezelschap hadden kunnen genieten.
Heel veel sterkte Bert en zoals ik al zei, je blijft een stukje van de DCDF familie en hopen je zeker nog bij de wandelingen te zien.

Bezoekje

Zo heerlijk om Noa en haar baasjes weer te zien. Deze “grande dame” wordt over een paar dagen 14 1/2 jaar. De baasjes proberen ieder kwartaal even een bezoekje te plannen zodat wij even met Noa kunnen knuffelen en bijkletsen met haar baasjes. Helaas is het vorige bezoek, vanwege corna, erbij ingeschoten maar ze is in het laatste halfjaar weinig veranderd. Pondje lichter maar nog net zo vrolijk, lief en voor haar leeftijd erg fit.
Tot over een paar maanden lieve Noa 🙂

Ja!!!

Het mag weer! Vandaag beten Phoenix en Razou de spits af in de hondenpraktijk Kynocompleet van Elise. Met Shiatsu houden we ze in een goede conditie en zorgen we dat deze kanjers zowel mentaal als fysiek sterk blijven 🥰
De verse voorraad beloningssnoepjes stond al klaar (lama dit keer). Nu maar hopen dat er niet stiekem iemand mee vandoor gaat….. 😁

Red team

Vandaag wordt het Simply Red nest vier jaar. Ook afgelopen jaar weer prachtige foto’s gehad van onze rooie rakkers. En gelukkig was het bos nog open voor mooie wandelingen en konden honden en baasjes nog lekker de benen strekken. Helaas dit jaar geen Doe-dag en geen kennelwandeling gehad en bezoekjes waren dit jaar wel een probleempje. Maar hopelijk gaat dat dit jaar weer veranderen en tot die tijd krijgen we zeker van iedereen een berichtje en/of foto hoe het gaat met onze rooie rakkers. Flame en Scarlet zijn nog steeds dikke vriendinnen en doen veel dingen samen. Van Scarlet hopen we dit jaar pups te krijgen en Flame zal haar heus wel helpen met opvoeden.
Geniet van jullie maatjes en maak er nog een specialere dag van dan normaal.