Examen

Vanwege de sneeuw van vorige week werden de examens vanavond afgenomen. De dames, Nikè met begeleider Lonneke, waren er klaar voor maar het is en blijft toch spannend, vreemde keurmeester, wat moet je verwachten, alles nieuw voor Lonneke.
Het examen ging prima, beetje moeite met de Af-blijfoefening, vreemde kerel die staat te kijken, dan heb je als begeleider een extra commando nodig en Nikè ging iets te vroeg staan maar bleef wel op haar plek. Het volgen is een plaatje, die twee dansen over het veld, zo leuk om te zien. De terug-plaats ging vlot en met goed tempo, het apport liet ze iets te vroeg los maar verder top. Natuurlijk is er nog wel ruimte voor verbetering, maar het totaal plaatje was super. Trots op beide meidenNu verder voor het landelijk OBB, Lonneke heeft er zin in en Nikè werkt graag, dus dat wordt weer leuke nieuwe dingen aanleren.

14 thoughts on “Examen”

    1. Ik ook op jou hoor. Goed gewerkt! En volgens waren ze op de club allemaal best trots op jullie. Twee jonkies die zo “flitsend” zoals de keurmeester het zei, over het veld gingen.

  1. Geweldig,gefeliciteerd knap gedaan jullie twee,en wat betreft die af-blijfoefening,hier ligt er ook eentje die eerder omhoog
    kwam,familietrekje????

Geef een reactie