Fantastisch

Noa wordt vandaag 15 jaar. Wat een geweldige leeftijd. En wat is het nog een actieve super-veteraan. Iedere keer als ik haar zie is het genieten van haar oogopslag, de “drive” om haar bal te gaan halen, gewoon fantastisch. Afgelopen jaar hebben we afgesproken om ieder kwartaal even samen wat af te spreken en we zijn van plan omdat dit het komende jaar gewoon vol te houden. Vandaag hebben we samen haar 15-de verjaardag weer gevierd. Wat een genot! Zp prachtig om te zien hoe ze nog rondstapt en speelt en vol vertrouwen is met haar baasjes Roty en Thieu.

Tot gauw, lieve prachtige Noa.

14 thoughts on “Fantastisch”

    1. Echt. Zulke cadeautjes heb ik graag. Zo fijn, ik voel dan weer mijn Magenta, Jarah, Kayenne en geniet als fokker maar m.n. als liefhebber van dit geweldige ras.

  1. O wauw, gefeliciteerd knapperd, wat een prachtige leeftijd, ik zet ontelbare “daar teken ik voor ” dat mijn mannetje dat óók mag halen!!!!

  2. zo prachtig, zo intens fijn om te mogen beleven.
    Met mijn hele hart hoop ik dat mijn lieve VAYA en dus ik ook dit ook mag beleven. En ja Anne-Marie honden op oudere leeftijd zijn fantastisch. Lieve Noa we wensen je nog een heerlijke veteranentijd!

  3. Wat heerlijk zo’n bericht en dat mooie koppie. Gefeliciteerd! Hopelijk kan ze nog lang van het leven genieten, en jullie van haar.

  4. Fantastisch om dit te lezen. Wij hebben óók een Noa (zo genoemd maar dan uit het T-nest, eigenlijk Topaz) en hopen dat wij dit ook mogen beleven, ze is pas 11 jaar geworden. Heerlijke, lieve hond!!

Laat een reactie achter