Silly

Vandaag hebben we onze grote vriendin Silly (Vedra) moeten laten inslapen. Het ging niet meer. Je was op en de vrolijke hond van destijds sleepte zich steeds moeizamer door het leven door alle gebreken en bijwerkingen. 
De laatste foto is ongeveer een uur voor we haar lieten inslapen en daar was ze al bekaf.

Nooit meer die poot over je arm…. maar wel straks al die mooie herinneringen die we met jou gemaakt hebben. Woorden schieten voorlopig nog even tekort.

Nelleke en Marcel

21 thoughts on “Silly”

 1. Ik vind het zo intens verdrietig voor jullie maar wat zijn jullie toch geweldige baasjes. Nu deze zware keuze gemaakt, puur voor het welzijn van Silly. Een geweldig leven heeft ze gehad, wandelen, reizen, sporten, altijd mocht ze mee. Samen met Wahya, dolle pret. Ik kan niet genoeg benadrukken dat ik enorm blij ben als fokker als een pup bij jullie mag komen wonen. Dank jullie wel voor de liefde en zorg die onze Sil van jullie heeft gekregen.
  R.I.P. Silly, ik mis je nu al

  1
 2. Wat een verdriet, heel veel sterkte met het verlies van jullie lieve Silly,gaat zeker een enorm gemis geven maar de mooie herinneringen blijven.

 3. Zo moeilijk en verdrietig om afscheid te moeten nemen van eigenlijk het allerliefste en trouwste wat je al die jaren bij je hebt gehad. Ik wens jullie veel moed en sterkte voor de komende tijd. Denk aan al die fantastische momenten die jullie met de lieve Silly gehad hebt.

 4. Die harde beslissing te nemen , het afscheid van je trouwe vriend of vriendin, iedereen voelt met jullie mee.
  En het belangrijkste ; jullie hebben Silly gelukkig gemaakt !

 5. Heel veel sterkte met het heengaan van Silly, jullie mooie herinneringen gaandeweg de pijn verzachten.

 6. Heel veel sterkte met dit zware gemis van jullie trouwe maatje. Koester de mooie herinneringen samen.

 7. Sterkte Nelleke en Marcel.
  Altijd een moeilijk besluit maar voor Silly waarschijnlijk het beste. Ik zal Ginza vanavond uitleggen dat het elftal slinkt!

  1
 8. Ach gecondoleerd met het overlijden van Sil.
  Ze heeft een prachtig leven bij jullie gehad, maar wat zal ze gemist worden.
  Weer een V’tje minder. Sterkte.

 9. Heel veel sterkte Marcel en Nelleke met het overlijden van jullie maatje Sil. Nooit leuk

 10. Het getuigd van moed maar vooral van liefde voor Silly om deze verschrikkelijke beslissing te nemen..
  Wij wensen jullie veel sterkte.

 11. Dank voor alle mooie en lieve woorden. Dit zal idd (weer) moeten slijten en gesteund dat ze nu zich niet meer door het leven hoeft te slepen en dat we alles geprobeerd hebben om haar een beter leven te geven.

  de moeilijke nachten en dagen zullen nog wel even blijven en langzaam vervangen worden door de mooie herinneringen met haar.

  En geef alle V’tjes straks maar n extra knuffel van Sil/Silly/Vedra

Geef een reactie